Pro snadnější pečení chleba, housek či domácí pizzy.
Celozrnná špaldová mouka jemně mletá je nutričně hodnotnější alternativou ke klasické hladké mouce pšeničné.
Kukuřičná mouka vykouzlí krásně žluté těsto, navíc chutné.
Rýžová mouka je vhodná na zahuštění, ale i pečení (vyzkoušejte na banana bread - banánový chlebík).
Pohanková mouka z českých polí. Přirozeně bezlepková.
Celozrnná mouka z české pohanky. Vhodná na pohankové placky, pečivo či palačinky.
Jemně mletý kokosový prášek bio, voňavá mouka ideální do sladkých dezertů.
Jemná mouka z pohankových krup. V kvalitě bio.
Zdravější a lépe stravitelnější, než klasická bílá mouka. Lze použít všude tam, kde bychom sáhli po klasické bílé mouce.
Přirozeně bezlepková mouka.
Vhodná přísada do chleba, těsta a dalšího pečiva.
Dřívě běžně používaná mouka se opět vrací do naší kuchyně.
Jemně mletá mandlová mouka, přirozeně bezlepková, vhodná na pečení. Nezbytná na makronky.
Nastavení