Alternativa ke klasickému cukru - méně kalorií, stejná sladivost.
Nudlová polévka s brokolicí, bez přidaného glutamanu. Opravdová chuť brokolice.
Nudlová polévka dýňová, bez přidaného glutamanu, velmi oblíbená.
Nudlová polévka hříbková, bez přidaného glutamátu. Na rychlou svačinu či na výlet.
Šípková marmeláda výběrové kvality. Jemně pasírovaná.
Adzuki fazole skvělé chuti, na kaši, pomazánku či směs.
Agar je želatina čistě rostlinného původu a je tedy vhodná i pro vegany a vegetariány.
Čistý pšeničný lepek. Vhodný pro výrobu domácího seitanu. Pšeničná bílkovina se vyznačuje opravdu velkým množstvím bílkoviny. A to 70 g bílkovin na 100 g výrobku.
Brusinky ve výhodném velkém balení.
V české kuchyni se často využívá do nádivek, karbanátků, polévek či jako příloha k masům.
Beluga čočka ma drobná tmavá zrnka s bílým vnitřkem, drží tvar i po uvaření.
Jedna z nejoblíbenějších luštěnin. Červená čočka nemá slupku, tedy je lépe stravitelná.
Datle jsou ideálním zdrojem doplnění Vaší energie.
Výborná náhražka cukru při pečení. Skvělá na výrobu raw dezertů.
Dýňová semínka se dají použít do salátů, pečiva, obilných kaší. Obsahují cenné minerály a vitaminy.
Stránka 1 z 5 - 61 položek celkem
Nastavení