Kakao a karob

Nejprodávanější

Country Life Kakaové boby nepražené drcené 100g
 
69,90 Kč
Karob prášek tmavý BIO
 
108 Kč
Karob prášek světlý BIO
 
110,50 Kč
Kakao BIO
Country Life Kakao BIO 150g
Skladem (8 ks)
COUNTRY-521014
 
54 Kč
Čokoláda v prášku Méďa BIO
 
61 Kč
ISWARI Kakaový prášek nepražený 125g
 
102,50 Kč
Kakaové boby celé BIO
 
57,50 Kč
Kakaový prášek
 
71,90 Kč
8 položek celkem
Čokoláda v prášku Méďa BIO
BIO
61 Kč

Prášek pro výrobu lahodného kakaa, které si zamilují i dospělí.

V1BIONEB-117
Kakaový prášek
BIO
71,90 Kč

Vynikající nealkalizované kakao z nepražených bobů. Skvěle se hodí do RAW dezertů i do veškerého pečení.

VEGA-003179
Kakao BIO
BIO
54 Kč

Kakaový prášek v biokvalitě, výborný na pečení – na bábovku, perník či piškot.

COUNTRY-521014
Kakaové boby celé BIO
BIO
57,50 Kč

Kakaové boby jsou velkým zdrojem energie. Lze využít do smoothie, na dezerty či exotické hlavní chody.

COUNTRY-521011
Country Life Kakaové boby nepražené drcené 100g
69,90 Kč

Kakaové boby mají vysoký podíl vitamínů a minerálů. Jsou bohaté především na hořčík, vitamin C a na antioxidanty.

COUNTRY-099998
Karob prášek světlý BIO
BIO
110,50 Kč

Alternativa kakaového prášku.

COUNTRY-521003
Karob prášek tmavý BIO
BIO
108 Kč

Sladší náhrada kakaa.

COUNTRY-521004
ISWARI Kakaový prášek nepražený 125g
BIO
102,50 Kč

Kakao obsahuje spoustu minerálů a vitamínů. Chutné nejen na pečení, ale i do cereálií, jogurtů či müsli.

ISWARI-0012

Karob se používá jako náhražka kakaa. Setkat se můžete i s názvem svatojánský chléb nebo chlebovník. Karob je bohatým zdrojem vlákniny, má vysoký obsah vitamínů skupiny B, minerálních látek a stopových prvků. 

Karob seženete světlý a tmavý, rozdíl je v délce pražení. Tmavý má výraznější chuť a může být malinko více hořký. Karob skladujte v dobře uzavíratelné nádobě a používejte jako kakao. 

#ShowMore#

Kakao obsahuje velké množství antioxidantů, je zdrojem hořčíku, železa a obsahuje také chrom, mangan, zinek a měď.

Karob a kakao rozdíl?

Rozdíl mezi karobem a kakaem je především v chuti, karob je sladší. Myslete na to při pečení, pokud použijete karob, můžete snížit množství cukru. Kakao obsahuje více tuku.

Karob je také vhodnou alternativou čokolády.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné