Mouky, chlebové a ořechové

Nejprodávanější

NOMINAL Bezlepková směs na chléb rustikální 500g
 
68,90 Kč
PRO-BIO Celozrnná mouka pšeničná jemně mletá BIO 1kg
 
49,90 Kč
Natural Jihlava Špaldová mouka celozrnná hladká 1kg
 
40,90 Kč
Špaldová mouka hladká
–19 %
PRO-BIO Špaldová mouka hladká BIO 1kg
Skladem (2 ks)
V1PRO-BIO-4698
Původně: 89,90 Kč  (–19 %)
73 Kč
Pastificio Riscossa Semolinová mouka (Semola) 1kg
 
68,90 Kč
Mandlová mouka
 
90,70 Kč
Pohanková mouka Šmajstrla
ŠMAJSTRLA Pohanková mouka 500g
Skladem (1 ks)
NATURAL-0054
 
59 Kč
Rýžová mouka
PROVITA Mouka rýžová hladká 500g
Skladem (3 ks)
VEGA-005953
 
27,90 Kč
Špaldová mouka celozrnná
 
74,30 Kč
Pšeničná mouka hladká BIO
PRO-BIO Pšeničná mouka hladká BIO 1kg
Skladem (8 ks)
PRO-BIO-010722
 
56,90 Kč
43 položek celkem
Mouka kukuřičná hladká
22,90 Kč

Co takhle kukuřičná tortilla? S kukuřičnou moukou hladkou to je hračka.

COUNTRY-213004
Mouka kukuřičná hladká BIO
BIO
27,90 Kč

Kukuřice změkčuje a zklidňuje střevní sliznici. Mouka kukuřičná hladká je vhodná pro celiaky.

COUNTRY-211020
Mouka kukuřičná polohrubá BIO
BIO
26,90 Kč

Kukuřičná mouka polohrubá je vhodná pro bezlepkovou dietu. Lze využít na zahuštění omáček či například polévek.

COUNTRY-211019
Mandlová mouka
89 Kč

Jemně mletá mandlová mouka, přirozeně bezlepková, vhodná na pečení. Nezbytná na makronky.

COUNTRY-213036
Country Life Tapioková mouka 400g
41,90 Kč

Tapioková mouka je škrob z keře manioka. Získává se z jeho hlíz.

COUNTRY-213024
JIZERKA Bezlepková směs zlatá 1kg
BEZlepku
113,90 Kč

Původní receptura, bezlepková směs.

VEGA-03991
Mandlová mouka
90,70 Kč

Jemně mletá mandlová mouka, přirozeně bezlepková, vhodná na pečení.

NATURAL-0139
Mandlová mouka
215,90 Kč

Výborná mouka hlavně na sladké dezerty. Přirozeně bezlepková.

V1NATURAL-10065
Mouka jáhlová hladká
24,90 Kč

Jahelná mouka vhodná pro bezlepkovou dietu, skvělá na tradiční jahelník.

V1NATURAL-0891
Natural Jihlava Špaldová mouka celozrnná hladká 1kg
40,90 Kč

Mouka je umleta z celého zrna, vhodná na palačinky, lívance či placičky.

V1NATURAL-0924
Celozrnná mouka špaldová hrubá
40,90 Kč

Mouka je umleta z celého zrna, vhodná na domácí knedlík, noky či chléb.

V1NATURAL-09231
Nomix - Bezlepková mouka
BEZlepku Český výrobek ❤️
66,90 Kč

Bezlepková směs na přípravu kynutých, třených i křehkých těst, kynutých knedlíků či pizzy.

VEGA-096579
NOMINAL Bezlepková směs na chléb rustikální 500g
BEZlepku Český výrobek ❤️
68,90 Kč

Tmavý rustikální chléb, bezlepková směs. Postup pro pečení v běžné troubě, slunečnicové bulky.

VEGA-5740
NOMINAL Bezlepková směs na chléb s lněnou vlákninou 500g
BEZlepku Český výrobek ❤️
67,90 Kč

Směs na přípravu bezlepkového chleba s lněnou vlákninou. Recept pro pečení v troubě i v domácí pekárně. Slunečnicové bulky a rustikální kostky.

VEGA-574
NOMINAL Bezlepková směs na chléb s pohankou 500g
Český výrobek ❤️
67,90 Kč

Bezlepková směs na přípravu chleba, recept na použití v domácí pekárně i v běžné troubě.

VEGA-895
Nahoru
Další produkty

Mouka vzniká rozemletím vnitřní části zrna s malým podílem otrub. Používá se především k pečení slaných a sladkých buchet, koláčů, placek, pečiva, chleba a mnoho dalšího. Mouky dělí na hladkou, polohrubou, hrubou a krupici. Mouky se dělí také podle druhu, nejběžnější je mouka pšeničná, která se používá k pečení pečiva, buchet a koláčů.

Mouka žitná, ze které se peče především chléb. Velmi oblíbenou a rozšířenou se stala mouka špaldová, která je vyrobená z pšenice špaldy.

#ShowMore#

Špalda je odrůda, která se na našem území pěstovala už před staletími. Špalda má vyšší nutriční hodnotu než ostatní odrůdy pšenice, a její zrno se rozemílá na celozrnnou mouku. Špaldu můžete použít všude, kde byste jinak použili klasickou pšeničnou mouku.

V oblibě jsou také mouky z jiných druhů zrn a semen, například ječná, kukuřičná, mandlová, ořechová, rýžová, pohanková, jahelná, sójová, kokosová, ovesná, a další. Některé mouky jsou tzv. bezlepkové, tedy je mohou konzumovat i lidé s intolerancí lepku.

Určitě se nebojte a vyzkoušejte kromě pšeničné i jiné druhy mouky. Většina z nich je naprosto skvělá do koláčů, dezertů a jiných sladkých dobrot. Některé druhy, jako například rýžová jsou neutrální chuti, a některé jako například pohanková, nebo žitná mají výraznější chuť, hodí se na chleba, nebo třeba perník.