Tmavý rustikální chléb, bezlepková směs. Postup pro pečení v běžné troubě, slunečnicové bulky.
Směs na přípravu bezlepkového chleba s lněnou vlákninou. Recept pro pečení v troubě i v domácí pekárně. Slunečnicové bulky a rustikální kostky.
Rýžová mouka polohrubá.
Mouka je vynikající na výrobu těstovin, neboť se nerozváří a těstoviny tudíž nelepí.
Skvělá mouka v BIO kvalitě pro Vaše pečení.
Čirok je bohatým zdrojem bílkovin. Mouka nemá výraznou chuť, proto je vhodná na sladké i slané pečení.
Pro snadnější pečení Vašeho domácího chleba.
Pro snadnější pečení vašeho domácího chleba či perníčků.
Vysoký podíl bílkovin, připomíná jedlé kaštany a přirozeně bezlepková.
Voňavá a čerstvá pohanková mouka. Mleta v bezlepkovém mlýně.
Pšeničná mouka je v současnosti nejběžnější používanou surovinou k pečení.
Špaldová mouka hladká je vhodná na pečení, smažení či zahušťování.
Čerstvá celozrnná žitná mouka je potravina se spoustou cenných látek. Připravíme z ní tradiční kváskový chléb.
Hladká žitná mouka v BIO kvalitě, extra jemná.
Nastavení