Kakao a karob

Nejprodávanější

Karob světlý
PROVITA Karob prášek světlý 400g
Skladem (2 ks)
VEGA-06643
 
42,90 Kč
Kakao BIO
–17 %
Country Life Kakao BIO 150g
Skladem (3 ks)
COUNTRY-521014
Původně: 54 Kč  (–17 %)
45 Kč
Country Life Kakaové boby nepražené drcené 100g
 
69,90 Kč
HEALTH LINK Kakaové máslo (kousky) BIO 250g
 
199,90 Kč
Kakaová hmota
HEALTH LINK Kakaová hmota BIO 250g
Skladem (2 ks)
VEGA-002900
 
175,90 Kč
Karob prášek tmavý BIO
 
115,90 Kč
Kakaový prášek
 
80,90 Kč
Kakaový prášek
BIONEBIO Kakaový prášek BIO 150g
Skladem (9 ks)
BIONEB-5301
 
56,90 Kč
Kakaové máslo BIO
 
73,90 Kč
Čokoláda v prášku Méďa BIO
 
61 Kč
10 položek celkem
Čokoláda v prášku Méďa BIO
BIO
61 Kč

Prášek pro výrobu lahodného kakaa, které si zamilují i dospělí.

V1BIONEB-117
Kakaové máslo BIO
BIO
73,90 Kč

Kakaové máslo bylo lisováno z bio kakaových bobů a poté pouze zbaveno výrazné vůně vodní parou.

BIONEB-517
Kakaový prášek
BIO
56,90 Kč

Nealkalizovaný kakaový prášek pocházející od drobných farmářů z Dominikánské republiky. BIO kvalita.

BIONEB-5301
Kakaový prášek
BIO
80,90 Kč

Vynikající nealkalizované kakao z nepražených bobů. Skvěle se hodí do RAW dezertů i do veškerého pečení.

VEGA-003179
Kakao BIO
Akce BIO
–17 %
45 Kč

Kakaový prášek v biokvalitě, výborný na pečení – na bábovku, perník či piškot.

COUNTRY-521014
Country Life Kakaové boby nepražené drcené 100g
69,90 Kč

Kakaové boby mají vysoký podíl vitamínů a minerálů. Jsou bohaté především na hořčík, vitamin C a na antioxidanty.

COUNTRY-099998
Kakaová hmota
BIO
175,90 Kč

Označováno jako 100% čokoláda, do jogurtu, kaše či na pečení.

VEGA-002900
HEALTH LINK Kakaové máslo (kousky) BIO 250g
BIO
199,90 Kč

Klasické využití pro kakaové máslo je při výrobě čokolády. Avšak můžeme je používat i v kuchyni při přípravě dezertů.

VEGA-002899
Karob světlý
42,90 Kč

Méně tučná náhrada kakaa slouží k dochucení sladkých pokrmů, do pečení nebo na výrobu nápojů.

VEGA-06643
Karob prášek tmavý BIO
BIO
115,90 Kč

Sladší náhrada kakaa.

COUNTRY-521004

Karob se používá jako náhražka kakaa. Setkat se můžete i s názvem svatojánský chléb nebo chlebovník. Karob je bohatým zdrojem vlákniny, má vysoký obsah vitamínů skupiny B, minerálních látek a stopových prvků. Karob seženete světlý a tmavý, rozdíl je v délce pražení. Tmavý má výraznější chuť a může být malinko více hořký. Karob skladujte v dobře uzavíratelné nádobě a používejte jako kakao. 

#ShowMore#

Kakao obsahuje velké množství antioxidantů, je zdrojem hořčíku, železa a obsahuje také chrom, mangan, zinek a měď.

Rozdíl mezi karobem a kakaem je především v chuti, karob je sladší. Myslete na to při pečení, pokud použijete karob, můžete snížit množství přidaného cukru. Kakao obsahuje více tuku. Karob je také vhodnou alternativou čokolády.