Žitné vločky jsou vhodné pro přípravu zdravé kaše a dodávají tělu více vlákniny.
Do kaše, jogurtu či smoothie, vhodné i na pečení.
Vločky se připravují ze zrna, které je nasáklé, uvařené a slisované. Jejich chuť je velice jemná a lahodná.
Ovesné vločky nesmí chybět v žádné kuchyni.
Ječné vločky si zachovávají většinu cenných látek, uvařte si kaši či přidejte do jogurtu.
Ovesné vločky jemné jsou ideální do smoothie či kaše.
Směs obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné. Ideální pro výživnou snídani.
Pšenice špalda má velké množství cenných látek. Je lépe stravitelná než klasická pšenice.
Jáhelné vločky jsou dobře stravitelné a připravené za pár minut.
Špalda je snáze stravitelná než klasická pšenice, lze z ní připravit výtečné a trvanlivé moučníky.
Oves dokáže tělu poskytnout zásobu energie na několik hodin.
Na kaši, do smoothie či pečení, špaldové vločky Vás nezradí.
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné a velmi chutné, proto jsou jahelné vločky vhodné k přípravě výživných kaší.
Bezlepkové ovesné vločky s klíčky jsou vhodné na výrobu granoly, kaše či snídaňové směsi.