Vločky se připravují ze zrna, které je nasáklé, uvařené a slisované. Jejich chuť je velice jemná a lahodná.
Vyrábí se z celozrnné rýže a kaše z nich chutná výtečně.
Pšenice špalda má velké množství cenných látek. Je lépe stravitelná než klasická pšenice.
Žitné vločky jsou vhodné pro přípravu zdravé kaše a dodávají tělu více vlákniny.
Bezlepkové ovesné vločky s klíčky jsou vhodné na výrobu granoly, kaše či snídaňové směsi.
Ovesné vločky bezlepkové jsou vynikající a rychlou volbou na přípravu domácí snídaňové kaše.
Pohankové vločky jsou vhodné na přípravu polévek, kaší, müsli či karbanátků.
Ovesné vločky pro rychlou přípravu.
Instantní vločky jsou ryhlé na přípravu. Vhodné na kaši, do smoothie i na pečení.
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné a velmi chutné, proto jsou jahelné vločky vhodné k přípravě výživných kaší.
Oves dokáže tělu poskytnout zásobu energie na několik hodin. Proč, tedy nezačít den lahodnou ovesnou kaší?
Směs obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné. Ideální pro výživnou snídani.
Amarantové vločky mají lehce oříškovou chuť a jsou přirozeně bezlepkové.
Oves dokáže tělu poskytnout zásobu energie na několik hodin.
Pohanka je vysoce nutričně a dieteticky hodnotná plodina.
Nastavení