Jáhelné vločky jsou dobře stravitelné a připravené za pár minut.
Detailní informace
Jáhly jsou velmi dobře stravitelné, jsou vhodné i pro osoby s citlivým trávením a pro malé děti. Jáhly jsou přirozeně bezlepkové, mohou je i celiaci.
Jáhly jsou významným zdrojem minerálů a vitamínů, lahodná jáhlová kaše Vás ohromí.
Vyrábí se z celozrnné rýže a kaše z nich chutná výtečně.
Instantní vločky jsou ryhlé na přípravu. Vhodné na kaši, do smoothie i na pečení.
Instatní jáhlové vločky jsou připravené za pár minut. Stačí zalít horkým mlékem, rostlinným nápojem nebo vodou.
Vločky používejte do kaší, polévek, pečiva, snídaňových cereálií, nákypů, jogurtu, ale i k zahuštění.
Energetická hodnota 1 540 kJ / 364 kcal
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení