Detailní informace
Nerafinovaný třtinový cukr.
Třtinový cukr, má nezaměnitelnou chuť a vůni. Nahradí klasický řepný cukr.
Při pečení je nezbytné kombinovat s klasickou moukou pšeničnou, jinak by pečivo nevykynulo.
Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost a bohatost živin.
Nerafinovaný přírodní cukr hnědý, řepný. Má charakteristickou vůni a chuť.
Plně nahradí bílý rafinovaný cukr.Je vhodný ke slazení kávy, čaje, k pečení perníků a jiných moučníků. Lze použít i k zavařování ovoce.
Energetická hodnota 1700 kJ /400 kcal
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.
Děkujeme za pochopení.