Tekutá čekanková vláknina určená ke slazení nápojů i pokrmů.
Má výrazně sladkou chuť, je vhodný na studenou, ale i sladkou kuchyni. K ochucení pokrmů stačí jen malé množství.
Datlový sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku.
Kukuřičný sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku.
Všestranné přírodní sladidlo s vysokou sladivostí.
Má nízký glykemický index a nezvyšuje hladinu cukru tak rychle jako med či bílý cukr. Co třeba na lívance?
Tmavý sirup je oproti světlému méně filtrovaný. Zachované částečky mu dodávají lahodnou chuť.
Sladký borůvkový sirup na dochucování moučníků, kaší či domácí granoly.
Směs rýžového a javorového sirupu doplněná o brusinkovou šťávu.
Kokosový sirup s nezaměnitelnou chutí a aroma je dokonalý do každého pokrmu.
Rýžový sirup se vyrábí hydrolýzou rýžového škrobu s využitím přirozených enzymů.
Výhodné rodinné balení oblíbeného rýžového sirupu je tu. Má dokonale jemnou chuť a hodí se na slazení každého pokrmu.
Jemná a delikátní chuť, určený k přímé spotřebě či do sladkých pokrmů.
Sirup má tmavší barvu a výraznější javorovou chuť, doporučujeme do čaje, na palačinky či lívance.
Nastavení