Kolínka ze tří druhů mouk - celozrnné špaldové, pohankové a pšeničné. Hodí se jako příloha k omáčkám, k přípravě zeleninových salátů a různých těstovinových variací.
Návod k přípravě: Těstoviny nasypeme do vroucí vody, přidáme sůl a kapku oleje. Za občasného promíchání vaříme 10 -15 minut. Nakonec scedíme a propláchneme vodou.
Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 1 480 kJ / 353 kcal Tuky: 0,8 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g Vláknina. 6,1 g Sacharidy: 71 g z toho cukry: 3,2 g Bílkoviny: 11 g Sůl: <0,01 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.