Pepř – „více než jenom kýchací prášek“ Zelený pepř je velmi aromatický a jenom lehce ostrý.
Provensálské koření přináší tradiční Francii přímo na Váš stůl.
Rozmarýn je vynikající bylina připomínající daleké středomoří.
Lehce pikantní koření na maso.
Salátové koření promění každý salát v nevšední zážitek.
Saturejka je nejlepší kamarád s každou luštěninou.
Kořenící přípravek bez soli. Vhodný k přípravě klasické kuchyně.
Skořice celá je vynikající do sladkých pokrmů a velmi krásná jako dekorace.
Tradičně uzená paprika v kvalitě bio.
A steak bude mít šťávu.
Obzvláště barevně veselá, aromatická, pikantní směs se solí.
Tabouleh - známý salát s bulgurem, hraje v kuchyni přední Asie nezaměnitelnou roli.
Růžový pepř dodává tomuto koření ten správný šmak.
Vynikající koření určené přímo na zvěřinu.
Univerzální směs koření na dochucení studených i teplých jídel.
Nastavení