Kakaový prášek v biokvalitě, výborný na pečení – na bábovku, perník či piškot.
Nealkalizovaný kakaový prášek pocházející od drobných farmářů z Dominikánské republiky. BIO kvalita.
Kakaové boby jsou velkým zdrojem energie. Lze využít do smoothie, na dezerty či exotické hlavní chody.
Skvělé chutí a obsahuje Bourbon vanilku, doporučujeme.
Vynikající nealkalizované kakao z nepražených bobů. Skvěle se hodí do RAW dezertů i do veškerého pečení.
Kakaové boby mají vysoký podíl vitamínů a minerálů. Jsou bohaté především na hořčík, vitamin C a na antioxidanty.
Kakao obsahuje spoustu minerálů a vitamínů. Chutné nejen na pečení, ale i do cereálií, jogurtů či müsli.
Kakaový RAW prášek z Peru, pěstovaný ekologicky.
Kombinace zdraví prospěšných účinků kakaa, plodiny maca a kokosového cukru . Skvělá náhražka ranní kávy.
Kakao je nejbohatší plodinou na antioxidanty, které nás chrání před působením volných radikálů.
Kvalitní kakao obohacené o extrakt Chagy a šípku nabitého antioxidanty. Lehce doslazeno třtinovým cukrem.