Druhy rýže, jak se liší, kterou použít a jak se dlouho vaří? Rozdělení podle druhu rýže (odrůdy) J...
BLOG
Kukuřičná krupice a polenta - jaký je mezi nimi rozdíl? Jak uvařit polentu a k čemu se polenta hodí?...
Jáhly jsou přirozeně bezlepkové, lehce stravitelné, jen pozor na správnou přípravu. Snadno vás potre...
Čočka a jak ji vrátit zpátky na náš jídelní stůl Vymažte si z hlavy vzpomínku na školní jídeln...
Bulgur jsou předvařená, nasekaná pšeničná zrna a jeho použití je velmi podobné jako u rýže. Má jemně...
Zrníčka quinoy jsou jemně křupavá, poloměkká, nelepí a jsou nutričně velmi bohatá. Použijte jako pří...
Cizrna neboli římský hrách, je luštěnina. Má béžovou barvu a tvarem připomíná semena hrachu. Cizrna...
Těstovina, která se nevaří, pouze zalijte vařící vodou. Nejrychlejší příloha, základ salátu, zavářka...
Pohanka patří mezi naše tradiční suroviny a v dobách dřívějších se konzumovala běžně. Dnes patří poh...
Co je kuzu škrob ?? Především kuzu je všelék, který se využívá při vaření v kuchyni, ale hlavn...