BLOG

Jakou rýži vybrat?

Druhy rýže, jak se liší, kterou použít a jak se dlouho vaří? Rozdělení podle druhu rýže (odrůdy) J...

Jak uvařit polentu

Kukuřičná krupice a polenta - jaký je mezi nimi rozdíl? Jak uvařit polentu a k čemu se polenta hodí?...

Jak se vaří jáhly?

Jáhly jsou přirozeně bezlepkové, lehce stravitelné, jen pozor na správnou přípravu. Snadno vás potre...

Jak správně uvařit čočku?

Čočka a jak ji vrátit zpátky na náš jídelní stůl Vymažte si z hlavy vzpomínku na školní jídeln...

Jak správně uvařit bulgur

Bulgur jsou předvařená, nasekaná pšeničná zrna a jeho použití je velmi podobné jako u rýže. Má jemně...

Jak správně uvařit quinou?

Zrníčka quinoy jsou jemně křupavá, poloměkká, nelepí a jsou nutričně velmi bohatá. Použijte jako pří...

Jak správně uvařit cizrnu?

Cizrna neboli římský hrách, je luštěnina. Má béžovou barvu a tvarem připomíná semena hrachu. Cizrna...

Jak uvařit kuskus?

Těstovina, která se nevaří, pouze zalijte vařící vodou. Nejrychlejší příloha, základ salátu, zavářka...

Jak uvařit pohanku?

Pohanka patří mezi naše tradiční suroviny a v dobách dřívějších se konzumovala běžně. Dnes patří poh...

KUZU co a jak s ním ?

Co je kuzu škrob ??  Především kuzu je všelék, který se využívá při vaření v kuchyni, ale hlavn...