BLOG

Ostropestřec - Jak pomáhá?

Ostropestřec mariánský je nejčastěji spojován s pozitivním působením na játra.  Ostropest...

Vše o Matcha Tea

Co je matcha? Matcha je 100% zelený čaj. Nejmladší lístky čajovníku rozemleté na jemný prášek. Při ...

Domácí nakličování - Jak klíčit?

Proč začít s klíčením? Klíčky jsou rychlým levným a snadno dostupným zdrojem vitamínů, které může...

Jakou rýži vybrat?

Druhy rýže, jak se liší, kterou použít a jak se dlouho vaří? Rozdělení podle druhu rýže (odrůdy) J...

Jak uvařit polentu?

Kukuřičná krupice a polenta - jaký je mezi nimi rozdíl? Jak uvařit polentu a k čemu se polenta hodí?...

Jak se vaří jáhly?

Jáhly jsou přirozeně bezlepkové, lehce stravitelné, jen pozor na správnou přípravu. Snadno vás potre...

Jak správně uvařit čočku?

Čočka a jak ji vrátit zpátky na náš jídelní stůl Vymažte si z hlavy vzpomínku na školní jídeln...

Jak správně uvařit bulgur

Bulgur jsou předvařená, nasekaná pšeničná zrna a jeho použití je velmi podobné jako u rýže. Má jemně...

Jak správně uvařit quinou?

Zrníčka quinoy jsou jemně křupavá, poloměkká, nelepí a jsou nutričně velmi bohatá. Použijte jako pří...

Jak správně uvařit cizrnu?

Cizrna neboli římský hrách, je luštěnina. Má béžovou barvu a tvarem připomíná semena hrachu.Cizrna m...