Mišutka je vyrobená z extrudované 100% kukuřice. Je krásně jemná, lehká a dodává pokrmům krásnou žlutou barvu. Mišutku je nejenom kaše. Využít ji můžete do polévek, k zahuštění polévek, či přípravě noků. Lze ji přidat i k nastavení různých pomazánek. Nahrazením části mouky budou vaše koláče, buchty či knedlíky kypřejší a zlatě zabarvené. Zkusit můžete Mišutku přidat i do drobenky na koláče.
Použití kukuřičné kaše
V polévkách, omáčkách, zásmažkách i omeletách. Mišutka spolehlivě nahradí mouku, zjednoduší přípravu různých pomazánek. Využít ji můžete k obarvení těsta na knedlíky či koláče.
Jak připravit kukuřičnou kaši Mišutku
Mišutku připravíte bez vaření. Stačí ji jenom rozmíchat v horkém mléce či vodě. Zjemnit ji můžeme kouskem másla. K dochucení stačí poučit čerstvé ovoce, lyofilizované ovoce, kakao či med a skořici. Mišutku můžete připravit i na slano. Stačí ji připravit v horké vodě a dochutit např. osmaženou cibulkou.