Přesnídávky
Ovocné přesnídávky a ovocné dezerty to je dohladka rozmixované ovocné pyré, může se označovat také jako ovocný protlak. Potravina řídké až kašovité konzistence vyrobená z jedlé části ovoce propasírováním nebo mixováním s přidáním sladidel. Ovocný protlak je konzervovaný snížením obsahu vody, sterilací, případně přidáním konzervačního prostředku.
Nejčastěji seženete jablečné pyré, jablka bývají často základem a největší složkou i v případě jiných chutí.
#ShowMore#
Běžné jsou jahody, maliny, borůvky, banán, hruška, ale i tropické ovoce jako mango, papája a další. Ovocné přesnídávky milují hlavně malé děti, jsou velmi praktické i na cesty. Výjimkou nejsou ani zeleninové kapsičky, které jsou určené opět především malým dětem.
Pyré je ale vhodné i před sportem, můžete jej použít do sladkého pečení, nebo do nepečených dortů, klidně jako rychlá snídaně nebo svačina. Pokud si chcete pochutnat bez výčitek na lahodné jemné a exotické chuti vyzkoušejte dezerty s kokosem a tapiokou, granátovým jablkem Day Up. Vejdou se do každé kabelky.