Ručně sbírané solné vločky z pobřeží řeckého města Messolonghi.
Neochucené kukuřičné křupky. Oblíbená pochoutka malých dětí.
Směs rýžových a kukuřičných křupek. Přírodní, bez dochucovadel.
Neochucené rýžové křupky. Oblíbená pochoutka malých dětí.
Neochucené špaldové křupky. Oblíbená pochoutka malých dětí.
Jáhlové piškotky lehce slazené rýžovým sirupem. Bezlepkové.
Želé pro přípravu sladkých dezetů nebo slaných aspiků.
Jemně mletá mandlová mouka, přirozeně bezlepková, vhodná na pečení.
Výborná mouka hlavně na sladké dezerty. Přirozeně bezlepková.
Nigari je druh soli, který se používá při výrobě tofu.
Chlupaté bramborové knedlíky bez lepku ve varných sáčcích.
Kořenící směs bez soli vhodná k dochucení polévek, omáček a pomazánek.
Jahelná mouka vhodná pro bezlepkovou dietu, skvělá na tradiční jahelník.
Sójová mouka je ceněna pro vysoký podíl bílkovin, nejčastěji je využívána v kombinaci s jinými moukami.
Sójová mouka je přirozeně bezlepková, jemná oříšková chuť.
Stránka 1 z 2 - 27 položek celkem
Nastavení