Oves je výborným zdrojem železa, fosforu a vitaminu B1.
Bezlepkové ovesné vločky s klíčky jsou vhodné na výrobu granoly, kaše či snídaňové směsi.
Ovesné vločky bezlepkové jsou vynikající a rychlou volbou na přípravu domácí snídaňové kaše.
Přirozeně bezlepková. Vhodná na obalování i zahuštění.
Mouka je umleta z celého zrna, vhodná na palačinky, lívance či placičky.
Mouka je umleta z celého zrna, vhodná na domácí knedlík, noky či chléb.
Čistá sezamová pasta bez přídavku soli.
Na základ tmavého pečiva je vhodná žitná mouka, BIO kvalita.
Zdravější a lépe stravitelnější, než klasická bílá mouka. Lze použít všude tam, kde bychom sáhli po klasické bílé mouce.
Přirozeně bezlepková mouka.
Vhodná přísada do chleba, těsta a dalšího pečiva.
Mírně pražené tahini bez soli. Nejčastěji se používá na hummus či falafel.
Stránka 2 z 2 - 27 položek celkem
Nastavení