Ručně sbírané solné vločky z pobřeží řeckého města Messolonghi.
Neochucené kukuřičné křupky. Oblíbená pochoutka malých dětí.
Směs rýžových a kukuřičných křupek. Přírodní, bez dochucovadel.
Jáhlové piškotky lehce slazené rýžovým sirupem. Bezlepkové.
Želé pro přípravu sladkých dezetů nebo slaných aspiků.
Jemně mletá mandlová mouka, přirozeně bezlepková, vhodná na pečení.
Výborná mouka hlavně na sladké dezerty. Přirozeně bezlepková.
Nigari je druh soli, který se používá při výrobě tofu.
Ghí nebo také Ghee či ghíčko je bezvodý máselný tuk, který vzniká přepuštěním másla.
Ideální pomocník na sladké i slané vaření. Doporučujeme na krekry či slané palačinky.
Chlupaté bramborové knedlíky bez lepku ve varných sáčcích.
Kořenící směs bez soli vhodná k dochucení polévek, omáček a pomazánek.
Kombu se řadí mezi nejbohatší na jód, přirozeně bezlepkové a vhodné pro vegetariány.
Přirozeně bezlepkové a vhodné pro vegetariány.
Oves je výborným zdrojem železa, fosforu a vitaminu B1.
Stránka 1 z 2 - 27 položek celkem
Nastavení