Tempeh na smetaně

Tempeh ve smetanové omáčce s těstovinami a rukolou. 

Tempeh na smetaně 

Připravíme si:

Postup:

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a zpěníme na něm prolisovaný či nadrobno pokrájený česnek. Následně přidáme na kostky nakrájený tempeh, tymián a za stálého míchání smažíme zhruba 10 minut. Zalijeme rostlinnou smetanou, půl kostky zeleninového bujónu a vaříme do zhoustnutí. Nakonec přidáme ještě trošku tymiánu a pár kapek limetkové šťávy. 

Podáváme s těstovinami a několika lístky rukoly, které jemně pokapeme olivovým olejem. 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení