Směs s cizrnou z jedné pánve

Cizrna s masem, nebo zeleninou, přidejte těstoviny, nebo rýži, bulgur a máte skvělé jídlo.

balení (240 g) vařené cizrny
balení (500 g) krůtího masa od farmáře
hrnek kukuřičných těstovin
balení (500 g) rajčatové passaty
2 lžíce rajčatového protlaku
½ lžičky himalajské soli, lžička garam masala, pepř
2 hrnky vývaru
lžíce kokosového oleje

Postup

Na kokosovém oleji opečte maso. Až se zatáhne, přidejte cizrnu a těstoviny. Zalijte vývarem, passatou a přidejte protlak. Nechte povařit 20 minut pod pokličkou. Pak směs odstavte, přidejte sůl, garam masala a pepř podle chuti.

 Tipy navíc!
Pokud nemáte k dispozici vývar, můžete použít lžíci sypkého Wurzl bujónu.
Do směsi můžete použít jakoukoliv zeleninu.

Nejste si jistí, jak správně uvařit cizrnu? Přečtěte ni náš návod.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení