Směs s cizrnou z jedné pánve

Cizrna s masem, nebo zeleninou, přidejte těstoviny, nebo rýži, bulgur a máte skvělé jídlo.

balení (240 g) vařené cizrny
balení (500 g) krůtího masa od farmáře
hrnek kukuřičných těstovin
balení (500 g) rajčatové passaty
2 lžíce rajčatového protlaku
½ lžičky himalajské soli, lžička garam masala, pepř
2 hrnky vývaru
lžíce kokosového oleje

Postup

Na kokosovém oleji opečte maso. Až se zatáhne, přidejte cizrnu a těstoviny. Zalijte vývarem, passatou a přidejte protlak. Nechte povařit 20 minut pod pokličkou. Pak směs odstavte, přidejte sůl, garam masala a pepř podle chuti.

 Tipy navíc!
Pokud nemáte k dispozici vývar, můžete použít lžíci sypkého Wurzl bujónu.
Do směsi můžete použít jakoukoliv zeleninu.

Nejste si jistí, jak správně uvařit cizrnu? Přečtěte ni náš návod.