Slané wafle s cibulkou

 ¾ hrnku jemných ovesných vloček
2 polévkové lžíce hladké špaldové mouky
2 lžíce farmářského jogurtu
1 vejce od šťastné slepičky
2 cibule ze zahrádky
¼ hrnku vody
sůl s jódem
pepř
kokosový či slunečnicový olej

 Na teflonové pánvi si osmahneme očištěnou a nakrájenou cibulku. Pokud nemáte teflonovou pánev, na které se cibule nepřilepí, použijte lžíci řepkového oleje. V misce smícháme ovesné vločky, špaldovou mouku, sůl a pepř. Přidáme mokré suroviny – vodu, jogurt a vejce. Nakonec vmícháme cibulku. Waflovač pro jistotu můžeme potřít trochou oleje, aby nám šly wafle dobře vyndat a vytvoříme 4 wafle (děláme cca 4 minuty).

Rada
Pokud nemáte waflovač, těsto dobře poslouží i na slané lívance.

Tip
Nemáte rádi cibuli? Nevadí! Přidejte do těsta jakékoliv bylinky, které máte zrovna doma nebo se můžete podívat na naše koření.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení