Rýžová kaše

Kaše je ideální, pokud máte rádi sladké snídaně, hodí se ale i před sportem, může být i příjemným dezertem. 

kase_ryzova1 (1)

1 hrnek mléčné rýže bílé
2 hrnky mandlového mléka (můžete použít i jiné rostlinné mléko, například sójové vanilkové anebo neutrální rýžové.
4 lžíce agávového sirupu
4 lžíce bio tvarohu
1 bio vanilkový cukr
4 lžíce marmelády

Postup

Mléčnou rýži uvařte podle návodu. Až bude všechna voda odpařená, zalijete mlékem a vařte do zhoustnutí, asi 5-10 minut. Odstavte a vmíchejte agávový sirup, tvaroh a vanilkový cukr. Dobře promíchejte.

Kaši přesuňte do misky a ozdobte, jak máte rádi. Přidejte lžíci dobré marmelády, skvělé je ořechové máslo, klidně oříšky, čerstvé ovoce, anebo postrouhejte kouskem kvalitní čokolády, posypte semínky a kokosem. Kaši můžete ochutit na desítky způsobů.

Dobrou chuť přeje Naturálek zdravá výživa.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení