Rýžová kaše

Kaše je ideální, pokud máte rádi sladké snídaně, hodí se ale i před sportem, může být i příjemným dezertem. 

kase_ryzova1 (1)

1 hrnek mléčné rýže bílé
2 hrnky mandlového mléka (můžete použít i jiné rostlinné mléko, například sójové vanilkové anebo neutrální rýžové.
4 lžíce agávového sirupu
4 lžíce bio tvarohu
1 bio vanilkový cukr
4 lžíce marmelády

Postup

Mléčnou rýži uvařte podle návodu. Až bude všechna voda odpařená, zalijete mlékem a vařte do zhoustnutí, asi 5-10 minut. Odstavte a vmíchejte agávový sirup, tvaroh a vanilkový cukr. Dobře promíchejte.

Kaši přesuňte do misky a ozdobte, jak máte rádi. Přidejte lžíci dobré marmelády, skvělé je ořechové máslo, klidně oříšky, čerstvé ovoce, anebo postrouhejte kouskem kvalitní čokolády, posypte semínky a kokosem. Kaši můžete ochutit na desítky způsobů.

Dobrou chuť přeje Naturálek zdravá výživa.