Rýže s ananasem, tofu, chilli papričkami a kari

Rychle připravený oběd či večeře. Jednoduchý návod na  netradiční rýži, jinak než přílohu. 
 

Připravíme si:

Postup:

Nejprve uvaříme rýži. Poté nakrájíme cibulku, na olivovém oleji lehce opražíme. Následně přidáme na kostky nakrájený ananas, který dodá pokrmu zajímavou, nasládlou chuť, tofu a jednu až dvě menší chilli papričky, pokrájené nadrobno. Přidáme kari, chilli koření a bylinky. Do vzniklé směsi poté přidáme rýži a chvilku restujeme na pánvi.


Dozdobíme čerstvou bazalkou, posypeme balkánským sýrem. Můžeme podávat samotné či s opečeným chlebem.

Pokud nemáme rádi pálivé pokrmy, můžeme samozřejmě vynechat chilli papričky i koření.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné