Polentové knedlíky

polentove-knedliky

Knedlíky z polenty (kaše z kukuřičné krupice) jako zdravější alternativa klasických knedlíků

½ hrnku polenty
1 hrnek ovesného mléka
lžíce kokosového oleje
1 celozrnná houska ze druhého dne
1 vejce od šťastné slepičky
2 lžičky medvědího česneku
himalájská sůl, pepř

Polentu zalijte mlékem a povařte do zhoustnutí. Nechte vychladnout. Vmíchejte vejce, kokosový olej, housku nakrájenou na malé kostičky, medvědí česnek, sůl a pepř. Z těsta tvarujte koule o průměru cca 5cm. Házejte vařit do vroucí vody na 10 minut.

Tip! Doporučujeme podávat se zelím na cibulce a tempehem.
Kromě sušeného medvědího česneku bude výborná i sušená pažitka či petržel.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení