Pečená cizrna s medem

Rychle připravená pochutina na stůl při večerním posezení.  

Budeme potřebovat:

  • 1 plechovka cizrny 
  • Olivový olej
  • Koření dle chuti (sladká paprika, chilli, grilovací, sušené bylinky, ...)
  • a med

Postup:

Cizrnu slijeme z plechovky, propláchneme čistou vodou a necháme okapat. Nasypeme ji do misky, do které jsme si předem nalili trochu olivového oleje, med a vybrané koření. Ve směsi důkladně obalíme cizrnu. Přebytečný olej vylijeme, aby nebyla moc mastná. 
Vysypeme cizrnu na pečícím papírem vyložený plech a v předehřáté troubě na 200°C po dobu asi 30 minut. Doba závisí na typu trouby. Po vytažení musí být kuličky krásně křupavé.  

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení