Noky s vanilkovým pudinkem a skořicí

Noky na sladko? proč ne? Tyhle jsou navíc opravdu jednoduché na přípravu.

1 miska domácích bramborových noků
lžička kokosového oleje
¼ lžičky skořice
0,5l bio mléka
1 bio vanilkový pudink
3 lžíce rýžového sirupu
½ balení ovesné smetany

Postup

Na oleji opečte noky.

Do kastrůlku dejte ¾ mléka a přiveďte k varu. Ve zbytku mléka rozmíchejte vanilkový pudink. Až bude mléko vřít, přilijte směs s práškem a povařte do zhoustnutí. Vmíchejte sirup a ovesnou smetanu. K opečeným nokům přidejte skořici a promíchejte.

K nokům můžete přidat i zkaramelizovaná jablka nebo hrušky.

Postup na výrobu bramborových noků.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení