Mandlový drobenkový koláč s jablky

Sladký dezert z mandlí, ovesných vloček, medu a ovoce.

 drobenkovy-kolac-sjablky (1)

  • 50 g mletých mandlí
  • 50 g jemných ovesných vloček
  • 50 g Ghee
  • 50 g třtinového cukru
  • 4 jablíčka
  • 3 lžíce medu

Troubu předehřejte na 170°C. Mleté mandle, ovesné vločky, cukr, med a rozpuštěné Ghee zpracujte v drobenku. Jablka omyjte, oloupejte, očistěte a nakrájejte na tenké plátky. Jablečné plátky poskládáme na dno zapékací misky a zasypte drobenkou.

Pečte 15 - 20 minut, dokud drobenka nezezlátne a ovoce nezměkne. 
Podávejte ještě vlažné, třeba se zakysanou smetanou.

Dobrou chuť váš Naturálek, zdravý krámek

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení