Mandlová kaše z bulguru

Tahle kaše vás dostane, je lahodná, hladká a krásně zasytí.

2/3 hrnku bulguru
1 hrnek mandlového mléka
lžíce mandlového másla
2 hrsti mandlí
2 lžíce bio tvarohu
3 lžíce javorového sirupu
½ lžičky koření Síla květů
čerstvé ovoce ze zahrádky

Postup

Bulgur uvařte ve vodě podle návodu. Případnou přebytečnou vodu slijte a znovu zalijte, tentokrát mlékem. Vařte, dokud se téměř všechno mléko neodpaří (cca 10-15 minut).

Odstavte a vmíchejte mandlové máslo, tvaroh, javorový sirup a koření Síla květů. Pořádně promíchejte a rozdělte do 2 misek.

Posypte mandlemi a čerstvým ovocem a podávejte.

Návod "jak uvařit bulgur" naleznete v našem dalším článku.