Mandlová kaše z bulguru

mandlova-kase-boruvky

Budete potřebovat

2/3 hrnku bulguru
1 hrnek mandlového mléka
lžíce mandlového másla
2 hrsti mandlí
2 lžíce bio tvarohu
3 lžíce javorového sirupu
½ lžičky koření Síla květů
čerstvé ovoce ze zahrádky

 

Jak připravit kaši z bulguru

Bulgur uvařte ve vodě podle návodu. Případnou přebytečnou vodu slijte a znovu zalijte, tentokrát mlékem. Vařte, dokud se téměř všechno mléko neodpaří (cca 10-15 minut).
Odstavte a vmíchejte mandlové máslo, tvaroh, javorový sirup a koření Síla květů. Pořádně promíchejte a rozdělte do 2 misek.
Posypte mandlemi a čerstvým ovocem a podávejte.

Návod "jak uvařit bulgur" naleznete v našem dalším článku.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení