Lilkové ragú

Lilkové ragú

Jednoduché zeleninové ragú s tofu. Snadná a rychlá večeře i oběd s sebou. Podávejte s rýží, anebo s chlebem.

  • 1/2 - 1 lilek (podle velikosti lilku)
  • 1 marinované tofu
  • 1 menší cibulka
  • 2 stroužky česneku
  • 1 zelená paprika
  • 1 mrkev
  • 5 žampionů
  • Himalájská sůl
  • Pepř
  • Slunečnicová, dýňová, jakákoliv semínka
  • Olivový olej

Postup:

Na olivovém oleji nechte zpěnit nadrobno nakrájenou cibulku. Přidejte česnek, pokrájenou mrkev a zelenou papriku, orestujte. Přidejte na kostky nakrájený lilek, semínka a podlijte troškou vody. Ochuťte sójovou omáčkou, osolte, opepřete, přidejte kmín.

Přikryjte pokličkou a duste, dokud nezačne zelenina měknout. Přidejte ještě na plátky pokrájené žampiony a marinované tofu. Za občasného míchání duste ještě pár minut.

Podávejte s rýží, kuskusem, bulgurem, chlebem.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení