Kokosové věnečky s jáhly

Úžasné věnečky s kokosovou chutí a jáhly přelité čokoládovou polevou.

Připravíme si:


Čokoládová poleva:
2 lžíce práškového cukru
2 lžičky kakaa
1 lžíce tuku či másla

Postup:


Na válu smícháme všechny sypké přísady, přidáme několik lžic vody a s Herou vypracujeme  těsto. Z těsta vytvoříme válečky a z válečku tvoříme malé věnečky nebo jiné tvary a klademe na suchý plech. Pečeme při 160°C do růžova. Chladné věnečky namočníme z jedné strany do čokoládové polevy nebo ozdobíme proužky polevy.

Čokoládová poleva: 
V kastrůlku smícháme cukr s kakaem, přidáme několik kapek vody a mícháme, až dostaneme hustou kaši. Dáme na mírný oheň nebo vodní lázeň, přidáme tuk a zahřejeme k varu. Za stálého míchání povaříme 1 minutu.