Houbový jahelník

Houbový jahelník

Houbový jahelník je velice chutný a příprava Vám nezabere příliš mnoho času ... 
 

Připravíme si:

  • 300 g jahel
  • 300 g čerstvých nebo hrstka sušených hub
  •  4 rohlíky
  • 1/4 l rostlinného či kravského mléka
  • 2 vejce
  • pepř
  • kmín
  • zázvor
  • majoránka
  • česnek
  • sůl

Postup:

Jáhly uvaříme do měkka.

Čerstvé houby nakrájíme a podusíme, sušené před vařením namočíme do vlažné vody.

Rohlíky nakrájíme a namočíme do mléka. Uvařené jáhly, houby a rohlíky promícháme, přidáme vejce a koření. Směs přendáme zapékací mísy a v předehřáté troubě upečeme dozlatova.

Hotový jáhelník můžeme ještě posypat sýrem. 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení