Domácí tofunéza

Tofunéza si najde široké uplatnění nejen ve veganské kuchyni. Do salátů, ke smaženým pokrmům, ... A pokud jste si ji zapomněli koupit, udělejte si domácí!

Budeme potřebovat:

  • 1 kostku Tofu natural 
  • 1 - 2 sterilované okurky
  • 1 lžice umeocta
  • Sójová smetana
  • Špetka mořské soli
  • Volitelně - čerstvé či sušené bylinky, pokud chceme pikantnější můžeme přidat chilli

Kostku tofu natural dáme na chviličku do vařící vody. Vyndáme, rozmačkáme a přendáme do mixéru. Přidáme sterilovanou okurku, lžíci umeocta, špetku soli, sójovou smetanu podle požadované konzistence. Rozmixujeme a máme hotovo! 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení