Domácí arašídové máslo

Máte rádi arašídové máslo? Dobře se hodí ke snídani na pečivo či k dochucení různých dezertů. Vyrobte si domácí.

Domácí arašídové máslo

Máte rádi arašídové máslo? Dobře se hodí ke snídani na pečivo či k dochucení různých dezertů. Vyrobte si domácí.

Budeme potřebovat:

  • 2 hrnky nepražených, nesolených arašídů
  • 1/2 lžičky mořské soli
  • 1-2 lžíce kokosového oleje
  • 1-2 lžíce agávového sirupu
  • Můžete přidat nepražené kakao

Postup:

Arašídy nasypeme na plech vyložený pečícím papírem a asi 10 minut pečeme na 180°C (není nutné, ale budou se poté lépe mixovat). Ještě teplé arašídy vložíme do mixéru a rozemeleme najemno. Nakonec přidáme ostatní přísady a znovu důkladně mixujeme. 

Hotové máslo uschováváme v ledničce.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení