Domácí "Patifu"

Zkuste si udělat domácí alternativu známé veganské paštiky Patifu! :-) 

Domácí "Patifu"

Zkuste si udělat domácí alternativu známé veganské paštiky Patifu! :-) 

Budeme potřebovat:

  • 100 g kešu ořechů
  • 1 marinované či uzené tofu
  • 2 lžíce Misa
  • 2 lžíce Tamari
  • Olivový olej
  • Citronová šťáva
  • Osmažená cibulka - není nutná

 Postup:

Kešu namočíme přes noc do vody. Ráno slijeme. V mixéru rozmixujeme do hladka. Poté přidáme tofu nakrájené na kostky, miso a tamari a mixujeme dále. Přidáme lžíci olivového oleje, trošku citronové šťávy. Můžeme dle chuti přidat trošku mořské soli případně vybraného koření. Vylepšit se dá ještě dozlatova osmahnutou cibulkou. 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení