Bulgurový nákyp s tvarohem

bulgurovy-nakyp-s-tvarohem

Sladký nákyp jinak než z rýže? Bulgur na sladko? A proč ne...

½ hrnku bulguru
2 vejce
4 lžíce agávového sirupu
250g
bio tvarohu
lžíce bio pudinkového vanilkového prášku
2 hrsti
lyofilizovaných malin
lžička
koření „Všechno nejmilejší“
kokosový olej a špaldová mouka

POSTUP

  1. Bulgur uvařte podle návodu a nechte ho mírně vychladnout.
  2. Oddělte bílky od žloutků a vyšlehejte tuhý sníh.
  3. Uvařený bulgur smíchejte se žloutky, přidejte 2 lžíce sirupu.
  4. Nakonec vmíchejte zlehka sníh.
  5. Na náplň si smíchejte tvaroh, zbytek sirupu, pudinkový prášek a koření.
  6. Kokosovým olejem vymažte formu (28x17c a vysypte špaldovou moukou.
  7. Přesuňte polovinu bulgurové směsi do formy, rozetřete náplň a posypte malinami. Překryjte zbylou směsí.

Pečte na 180 °C 30-40 minut.

Pokud si nejste jistí, přečtěte si jak správně uvařit bulgur.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení