Bulgur hodně na rychlo :-)

bulgur s mrkví - jednoduché, rychlé a opravdu chutné

300 g bulgur
2 ks mrkev ( nastrouhaná na hrubu)
1x lžička ghíí
1x wurzl bujónek

Bulgur připravím skoro podle  základního receptu. Já bulgur vařím cca 7 minut a pak ho nechám ve vodě odstát. Bulgur krásně dojde a je pěkně měkký.  Když bulgur vařím přihazuji k němu Wurzl bujón k dochucení. Nastrouhanou mrkvev  a ghíí nechám chvíli osmažit. Cca po 2 minutách přidám uvařený bulgur. Na pánvi promíchávám do spojení opečené mrkve a bulguru.

Vhodné i jako příloha k jakémukoliv masu. Recept doporučuji jako začáteční recept pro muže, kteří se bulguru brání.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení