Brownies trhanec

Rychlá varianta klasického brownies.

Suroviny
2 vejce
1 hrnek hladké pohankové mouky
2 řádky hořké čokolády
lžička bezfosfátového prášku do pečiva
4 lžíce kokosového cukru
1,5 hrnku bio podmáslí
4 lžíce bio kakaa
lžíce cejlonské skořice
lyofilizované maliny a hořká čokoláda na ozdobu
řepkový olej

Postup

V míse si smíchejte mouku, prášek do pečiva, cukr, kakao a skořici.

Přimíchejte vejce a podmáslí.

Nakonec přidejte nastrouhanou nebo na kostky nakrájenou čokoládu.

Na pánvi vymazané řepkovým olejem smažte tlusté palačinky a vždy při otočení je potrhejte vařečkou na větší kusy.

Servírujte s lyofilizovanými malinami a posypané hořkou čokoládou. V sezóně použijte čerstvé ovoce.

K ochucení vyzkoušejte třeba tvaroh a javorový sirup.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení