Bramborové noky s pórkovou omáčkou a tofu

Tip na oběd do krabičky, nebo skvělá rychlá večeře.

miska domácích bramborových noků
1 pórek
1/2 hrnku bio mléka
lžička špaldové mouky
ovesné smetany
1 balení bio marinovaného tofu
lžička kokosového oleje
himalájská sůl, pepř dle chuti

Postup

Pórek nakrájejte na kousky a osmažte na pánvi na kokosovém oleji. Až změkne, přijdete na kousky nakrájené tofu a opečte. Smíchejte mléko a špaldovou mouku a přilijte do pánve. Povařte do zhoustnutí. Zjemněte smetanou, osolte a opepřete dle chuti.

Do krabičky si dejte noky, a nakonec zalijte omáčkou.

Postup na přípravu domácích noků.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení