Špalda je snáze stravitelná než klasická pšenice, lze z ní připravit výtečné a trvanlivé moučníky.
Pohankové vločky jsou vhodné na přípravu polévek, kaší, müsli či karbanátků.
Žitné vločky jsou vhodné pro přípravu zdravé kaše a dodávají tělu více vlákniny.
Pšenice špalda má velké množství cenných látek. Je lépe stravitelná než klasická pšenice.
Vyrábí se z celozrnné rýže a kaše z nich chutná výtečně.
Oves dokáže tělu poskytnout zásobu energie na několik hodin.
Amarantové vločky mají lehce oříškovou chuť a jsou přirozeně bezlepkové.
Oves dokáže tělu poskytnout zásobu energie na několik hodin. Proč, tedy nezačít den lahodnou ovesnou kaší?
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné a velmi chutné, proto jsou jahelné vločky vhodné k přípravě výživných kaší.
Nastavení