Alternativa ke klasickému cukru - méně kalorií, stejná sladivost.
Nudlová polévka s brokolicí, bez přidaného glutamanu. Opravdová chuť brokolice.
Nudlová polévka dýňová, bez přidaného glutamanu, velmi oblíbená.
Nudlová polévka hříbková, bez přidaného glutamátu. Na rychlou svačinu či na výlet.
Šípková marmeláda výběrové kvality. Jemně pasírovaná.
Agar je želatina čistě rostlinného původu a je tedy vhodná i pro vegany a vegetariány.
Čistý pšeničný lepek. Vhodný pro výrobu domácího seitanu. Pšeničná bílkovina se vyznačuje opravdu velkým množstvím bílkoviny. A to 70 g bílkovin na 100 g výrobku.
Datle jsou ideálním zdrojem doplnění Vaší energie.
Výborná náhražka cukru při pečení. Skvělá na výrobu raw dezertů.
Používá se jako zahušťovadlo a stabilizátor.
Jáhly jsou velmi dobře stravitelné, jsou vhodné i pro osoby s citlivým trávením a pro malé děti. Jáhly jsou přirozeně bezlepkové, mohou je i celiaci.
Méně tučná náhrada kakaa slouží k dochucení sladkých pokrmů, do pečení nebo na výrobu nápojů.
Kuskus se vyrábí ze sušené pšeničné krupice, ideální je pro rychlé vaření.
Jemná a delikátní chuť, určený k přímé spotřebě či do sladkých pokrmů.
Stránka 1 z 3 - 34 položek celkem
Nastavení