Tempeh na smetaně

Tempeh na smetaně 

Tempeh ve smetanové omáčce s těstovinami a rukolou. 

Připravíme si:

Postup:

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a zpěníme na něm prolisovaný či nadrobno pokrájený česnek. Následně přidáme na kostky nakrájený tempeh, tymián a za stálého míchání smažíme zhruba 10 minut. Zalijeme rostlinnou smetanou, půl kostky zeleninového bujónu a vaříme do zhoustnutí. Nakonec přidáme ještě trošku tymiánu a pár kapek limetkové šťávy. 

Podáváme s těstovinami a několika lístky rukoly, které jemně pokapeme olivovým olejem. 

 

 Tempeh na smetaně
Vytvořeno08.07.2016
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím