Rýže s ananasem, tofu, chilli papričkami a kari

Rychle připravený oběd či večeře. Jednoduchý návod na  netradiční rýži, jinak než přílohu. 

Připravíme si:

Postup:

Nejprve uvaříme rýži. Poté nakrájíme cibulku, na olivovém oleji lehce opražíme. Následně přidáme na kostky nakrájený ananas, který dodá pokrmu zajímavou, nasládlou chuť, tofu a jednu až dvě menší chilli papričky, pokrájené nadrobno. Přidáme kari, chilli koření a bylinky. Do vzniklé směsi poté přidáme rýži a chvilku restujeme na pánvi.


Dozdobíme čerstvou bazalkou, posypeme balkánským sýrem. Můžeme podávat samotné či s opečeným chlebem.

Pokud nemáme rádi pálivé pokrmy, můžeme samozřejmě vynechat chilli papričky i koření.




 Rýže s ananasem, tofu, chilli papričkami a kari
Vytvořeno08.07.2016
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím