Rostlinné smetany

Nejprodávanější

THE BRIDGE Ovesná alternativa smetany na vaření 200 ml
 
41,50 Kč
Mandlová alternativa smetany
 
45,90 Kč
Kokosový krém na vaření
 
49,90 Kč
Alternativa smetany z kešu oříšků
ECOMIL Kešu alternativa smetany BIO 200ml
Skladem (1 ks)
COUNTRY-531092
 
40,90 Kč
Sójová smetana
 
45 Kč
ISOLA Rýžový krém na vaření a pečení BIO 200ml
 
45,90 Kč
Kokosový krém na vaření a pečení
 
56,50 Kč
8 položek celkem
Alternativa smetany z kešu oříšků
BIO
40,90 Kč

Netypická rostlinná smetana z kešu oříšků, lze použít jako běžnou smetanu v teplé i studené kuchyni.

COUNTRY-531092
Kokosový krém na vaření
BIO
49,90 Kč

Kokosová "smetana" je výbornou náhradou živočišné smetany.

COUNTRY-2538
Mandlová alternativa smetany
BIO
45,90 Kč

Kulinářská specialita z mandlí je alternativou kravské a sójové smetany.

COUNTRY-531052
Kokosový krém na vaření a pečení
BIO
56,50 Kč

Bezlepkový krém s kokosovou chutí, vhodné na exotické pokrmy.

V1PRO-BIO-488
ISOLA Rýžový krém na vaření a pečení BIO 200ml
BIO
45,90 Kč

Nemléčný krém na vaření a pečení.

V1PRO-BIO-0027
Sójová smetana
BIO
45 Kč

Nejpoužívanější "smetana" ve veganské kuchyni, dobře funguje prakticky ve všech jídlech.

COUNTRY-531006
THE BRIDGE Ovesná alternativa smetany na vaření 200 ml
41,50 Kč

Nejpoužívanější "smetana" ve veganské kuchyni, dobře funguje prakticky ve všech jídlech.

COUNTRY-21204
THE BRIDGE Rýžová alternativa smetany na vaření BIO 200ml
BIO
43 Kč

Rýžová nedoslazovaná náhražka živočišné smetany.

COUNTRY-531129

Rostlinné smetany mají stejné využití jako běžná smetana. Všechny jsou vhodné k dochucení a polévek, zjemnění omáček, i do kávy a na pečení, nebo na těstoviny. Pozor, většina není vhodná ke šlehání, na to jsou příliš málo tučné.

Sójová smetana – bílá, neutrální, hustá. Je vhodná téměř do všech pokrmů, polévek, omáček.

#ShowMore#


Ovesná – bílo-šedá barva, řidší. Hodí se do omáček, polévek i zapékaných jídel.
Mandlová – bílá, jemná, hustá. Hodí se především do sladkých jídel a dezertů, lahodná je i do exotických, asijských jídel a pikantních jídel, ale i do kávy.
Rýžová – bílá, sladší, středně řídká. Nejvíce se hodí na sladké pečení a dezerty, ale i asijské pokrmy a slané pečení. Je nejméně alergizující.
Kokosová – bílá, sladká, kokosová. Středně hustá, vařením se nesráží, můžete ji míchat i s kyselými surovinami (citrón, ocet). Do dezertů i slaných pokrmů.