Vážení zákazníci, z důvodu přechodu na nový ekonomický systém je momentálně náš e-shop pozastaven. Děkujeme za pochopení.

PROBIO Pohanková sekaná BIO 210g

Kód: PRO-BIO-910208
65,90 Kč / ks 31,40 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné (1 ks)
Možnosti doručení
Sypká směs na přípravu pohankové sekané, doporučujeme.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sypká směs na přípravu výtečné sekané. Stačí přidat vodu a vajíčko. Pro obměnu přimíchejte kysané zelí nebo kvalitní mleté maso.
Ze směsi můžete vytvarovat placičky, obalit ve strouhance a osmažit - rychle tak vykouzlíte báječné vegetariánské karbanátky.

A pokud máte chuť na něco sladkého, vyzkoušejte směs na bezlepkové Pohankové palačinky.

Příprava

Obsah sáčku přelijte 280 ml vroucí vody a nechte 10 minut pod pokličkou. Do vychladlého hmoty přimíchejte 1 vejce. Pokud by bylo těsto příliš řídké, přidejte kukuřičnou strouhanku. Hotovou směs vložte do formy na biskupský chlebíček (pokud nemáte stačí vytvarovat šišku na pekáčku), navrch poležte plátky másla, přikryjte a pečte na 200°C. Po půl hodině odklopte a dopečte do zlatavé kůrky (cca 15 minut).

Složení, specifikace a alergeny 

Složení:
pohanka loupaná lámanka* 75 %, sušená bramborová kaše* (brambory*, rozmarýnový extrakt*), sušená zelenina* 9,4 % (cibule*, špenát*, česnek*, paprika červená*), jedlá mořská sůl, hřib pravý*, sušené bylinky* (paprika sladká*, petržel nať*, oregano*, majoránka*, saturejka*, libeček*, pepř černý*)
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Specifikace výrobku:
Sypká směs na přípravu pokrmu.
Alergeny:
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, celeru a sezamu. Obsah lepku max. 20mg/kg.

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 1 419 kJ / 339 kcal

Tuky:1,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny:0,3 g
Sacharidy:71,0 g
z toho cukry:4,2 g
Bílkoviny:8,8 g
Vláknina:
5,7 g
Sůl:3,1 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Polotovary a směsi
Příprava: 45 minut
? BIO: Ano
Bez lepku: ano
Bez éček: Ano
Bez laktózy: Ano
Bez palm. oleje: Ano
Bez přid. cukru: Ano
Obal: papírová krabička

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: