Pečená cizrna s medem

Rychle připravená pochutina na stůl při večerním posezení.  

Budeme potřebovat:

  • 1 plechovka cizrny 
  • Olivový olej
  • Koření dle chuti (sladká paprika, chilli, grilovací, sušené bylinky, ...)
  • a med

Postup:

Cizrnu slijeme z plechovky, propláchneme čistou vodou a necháme okapat. Nasypeme ji do misky, do které jsme si předem nalili trochu olivového oleje, med a vybrané koření. Ve směsi důkladně obalíme cizrnu. Přebytečný olej vylijeme, aby nebyla moc mastná. 
Vysypeme cizrnu na pečícím papírem vyložený plech a v předehřáté troubě na 200°C po dobu asi 30 minut. Doba závisí na typu trouby. Po vytažení musí být kuličky krásně křupavé. 

 

Obrázek
Vytvořeno08.07.2016
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím