Ovoce sušené mrazem
Lyofilizované ovoce je mrazem sušené. Lyofilizované ovoce prochází speciálním procesem šetrného vymrazování. Oproti klasicky sušenému ovoci si zachovává až 90% původních vlastností, jako je tvar, chuť, barva a vysoký obsah vitaminů, minerálů a vlákniny.
Mrazem sušené ovoce voní a chutná jako ovoce v původním stavu. Ovoce je zcela bez přidaného cukru, je převážně kyselé. Sladkou chuť mají broskve, jahody a ananas. Rybíz a ostružiny, ale i maliny jsou spíše kyselé. Borůvky jsou výborné.
Proč zvolit lyofilizované ovoce?
#ShowMore#
- Zachovává si maximální množství chuti, barvy a prospěšných látek.
- Chutná jako čerstvé ovoce, má opravdovou chuť a vůni ovoce.
- Neobsahuje žádný přidaný cukr, ani jiná dochucovadla.
- Je 100 % přírodní.
- Plody jsou lehké křehké a plné prospěšných látek.
- Mrazem sušené je zdrojem téměř stejných nutričních hodnot, jako má ovoce čerstvé.
- Ovoce je maximálně křupavé. Efekt křupnutí je opravdu výrazný
Nejprodávanější
4 položek celkem