Vážení zákazníci, z důvodu přechodu na nový ekonomický systém je momentálně náš e-shop pozastaven. Děkujeme za pochopení.

Ghí (ghee) - přepuštěné máslo

Ghí, ghee neboli přepuštěné máslo není u nás žádnou novinkou. Naše babičky jej běžně připravovaly. Ghí má totiž výrazně delší trvanlivost než klasické máslo. V uzavřené sklenici v chladu vám vydrží klidně i několik měsíců.

Velkou předností ghí je jeho tepelná úprava, můžete jej použít i na smažení.
Obsahuje vitamíny, minerály, je dobré na trávení a má velmi příjemnou chuť.

#ShowMore#

Ajurvéda věří, že ghí posiluje zdroj životní energie.

Ještě jednou stručně…

Proč používat Ghí?

  • Ghí má dlouho dobu trvanlivosti.
  • Ghí má vyšší bod zakouření, může se použít i na smažení.
  • Ghí je vhodné i pro osoby s intolerancí na laktózu.
  • Ghí používejte jako náhradu jakéhokoliv tuku, nepřepaluje se, tedy je vhodné i k pečení a smažení.

Jak používat ghí?

Používejte všude, kde byste jinak použili klasické máslo.

Lžičku do sladké obilné kaše, do pomazánek, sladkého pečení, k teplé zelenině, ale i na pečení a smažení.