Máslo z kešu oříšků je naprostá jednička mezi oříškovými krémy. Jeho chuť je krásně jemná a zároveň výrazná. Výborně se hodí na výrobu domácí veganské zmrzliny, do pečení, ale nejlepší je samotné když Vás přepadne chuť na něco dobrého. Má vysoký podíl hořčíku a zinku a dokáže bojovat i se zubními kazy či záněty. Máslo není doslazované, neobsahuje žádné konzervanty ani aromata.
Návod na přípravu: Máslo můžeme použít do pečení, na chléb nebo krém. Ale nejlepší způsob jak konzumovat oříškové máslo je, jíst ho jen tak samotné. Usazenina oleje na povrchu je přirozený jev. Doporučujeme před konzumací promíchat nebo protřepat.
Složení: Kešu ořechy 100%. Bez cukru!
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 2 637 kJ / 628 kcal Tuky: 61 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 4 g Sacharidy: 10 g Z toho cukry: 0 g Bílkoviny: 15 g Cholesterol 0 g Vápník - 11%, Fosfor - 21%, Železo - 26%, Zinek - 13%, Hořčík - 41%, Měď - 86%, Vitamín E - 75%, Vitamín B2 - 28%
Máslo z kešu oříšků je naprostá jednička mezi oříškovými krémy. Jeho chuť je krásně jemná a zároveň výrazná. Výborně se hodí na výrobu domácí veganské zmrzliny, do pečení, ale nejlepší je samotné když Vás přepadne chuť na něco dobrého. Má vysoký podíl hořčíku a zinku. Máslo není doslazované, neobsahuje žádné konzervanty ani aromata.
Příprava:
Máslo můžeme použít do pečení, na chléb nebo krém. Ale nejlepší způsob jak konzumovat oříškové máslo je, jíst ho jen tak samotné. Usazenina oleje na povrchu je přirozený jev. Doporučujeme před konzumací promíchat nebo protřepat.
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.