Cereální kaše je vyrobená pouze ze dvou surovin - rýže a kukuřice. Při výrobě je použita celozrnná rýže, která si oproti bílé zachovává cenné látky jako jsou minerály, vitamíny a vláknina. Kukuřice je přirozeně sladká, zjemňuje tak neutrální chuť rýže.
Kaše neobsahuje mléko, cukr ani jiná aditiva a je přirozeně bezlepková. Je vhodná i pro děti jako první kaše.
Příprava
Kaše je šetrně upravena tak, aby nebylo potřeba dlouhé vaření. Stačí zalít horkým mlékem, rostlinným nápojem či vodou a nechat cca pět minut odstát. Kaši si můžete podle chuti dosladitpřírodními sirupy, medem případně cukrem. Chutnat vám bude i s oříškovým máslem nebo lyofilizovaným ovocem. Nebojte se přidat i čerstvé sezónní ovoce jako jsou maliny, borůvky či jablka.